X

Erkeklerin Buluşmaktan Korktuğu 7 Kadın Tipi

Erkekler Hangi Tip Kadınlarla Buluşmak İstemez

Sanılanın aksine biz erkekler her zaman taş gibi hatunlarla çıkmak peşinde değilizdir. Tamam güzel olsun isteriz ama normal da olmasını isteriz. Kimse sırtında yumurta küfesiyle kendini konforlu hissetmez. Yani erkek arkadaşınızla buluşmadan önce 5 saat hazırlanıp, göbeğinizi saklamak için nefes almanızı engelleyen korse takmanıza gerek yok. O göbek gözükecek ise zaten gözükür. Karşı cinse olarak bu sayfaya geldiysen sana hakkımızda biraz ipucu vermek istiyorum. Biz erkeklerin buluşmaktan korktuğu 7 kadın tipini aşağıda görebilirsin. Eğer hemcinsim olarak geldiysen bu tüyolar işine yarayacaktır. Kader ağlarını örmeden sen kendi motifini çıkarabilirsin.

1- Erkek Düşmanı Kadınlar

Yaşadığı olumsuz bir tecrübe sonucu erkeklere güvenmekte zorlanan kadın tipi. Sadece kendi güvenini yitirmekle kalmayıp çevresindeki kız arkadaşlarına da “Erkeklere güvenilmeyeceğini” anlatıp durur. Onlara göre hiç bir erkeğin davranışı güvenilmezdir. Ancak tüm erkekleri aynı kategoriye koymak mantıklı değildir. Kendi etrafında oluşturdukları duvar nedeniyle ne kadar içten ve samimi davranırsanız davranın olumsuz bir yön muhakkak bulacaklardır.

2- Gözü Yüksekte Olan Kadınlar

Tehlikeli kadın guruplarından bir tanesi de gözü yükseklerde olanlardır. Biz erkekler kadınları etkilemek için sürekli arayış içine gireriz. Hatta bu yolda zaman zaman abarttığımız olur. Pahalı hediyeler, lüks sürprizler keseyi zorlayabilir. Bir iki sefer yapıldığında ilişkimiz ve geleceğimiz açısından sorun teşkil etmeyen bu durumu alışkanlık haline getiren ve beklentilerini sürekli yüksek tutan kadınlardan uzak durmak gerekir. Ya da onların huylarını göz önüne alıp sonuçlarına katlanmak için yeterli güce sahip olmak ilk kural olmalıdır. Tek taş, pahalı restaurantlarda ki mutluluğu salaş yerlerde bulamazsınız. Dikkatli olun derim. Hatta uzak durun, mutluluğunuz cebinizdeki para ile endekslenmiş olabilir. Prenses muamelesi gördüğünde size prens muamelesi yapan kadınınız, küçük mutluluk oyunları oynadığınızda kapıcı muamelesi yapmaya başlayabilir.

3- Duygularını Abartılı Yaşayan Kadınlar

Her erkek ya da kadın şımartılmak ister. Eve bu doğrudur. Pohpohlanmak, takdir edilmek insanlığın doğası gereğidir. Biz erkekler sevgimizi belli etmekte zorlanıyoruz. Kadınların duymak istediklerini dile getirmek pek bize göre değil. Ama buna rağmen “Seni Seviyorum” dediğiniz halde “Neden günde 5-6 defa söylemi yorsun?” ve ya “Neden 15 dakika içinde beni aramadın?” gibi serzenişler yüzünden iki günde bir kavga ediyorsanız işiniz var gibi gözüküyor. Çünkü karşınızda duygularını abartılı ve en üst seviyede yaşayan bir kadın var demektir. Baş etmek her erkeğin harcı değil.

4- Para Avcısı Kadınlar

İlginç bir kadın tipidir. Parası olan erkekler için hem iyi hem de son derece tehlikelidir. Kasanın anahtarını alabilmek için seni bulutların üstüne çıkarabilir. Sürekli olarak ekonomik hayatınızı kurcalama çabası içindedir. Kredi Kartı ekstrelerinizi ortalıkta bırakmayın. Her harcamada kendine de pay çıkarmak isteyecektir. Hatta bazıları kısayoldan zengin olmanın peşindedir. Onlara söylenebilecek tek bir şey var “Zengin olmak istiyorsan maaşı yüksek bir iş bul! Arkadaşlığını ve ilişkini bu işlere karıştırma”.

5- Hemen Evlenelim! Tipi Kadınlar

Hemen evlenelim mantığıyla hareket edildiğinde sıkıntı duyduğumuz bir gerçek. Hele hele ilişkinin daha başında dillendirilmeye başlanırsa çok konforlu olmuyor. Erkeklerde yal ilerledikçe yerleşmeye başlayan evlilik dürtüsü kadınlarda daha erken başlıyor. Karşılıklı olarak tam birbirini tanımadan aile ile tanışmak ve ilişkinin hemen evlilik temeli üzerine oturtulması sarsıcı etkiler yaratabiliyor. Tabi bu durum erkekten erkeğe değişir. Geleceğe odaklanıp bugünü ıskalamak ilişki içinde yer alan sorunların üzerine perde çekebilir. Perde açıldığında “Hayal edilen ve gerçekte olan” tarzında bir CAPS ile karşılaşmak mümkündür.

6- Akıl Oyunları Cambazı Kadınlar

Kadınların çoğu akıl oyunlarında erkeklerden daha başarılıdır. Doğrudan sormak yerine konu on tane takla atar. Sonuçta haksız olan erkektir. Haklı olsa BİLE!. Tamam bu akıl oyunları bir yere kadar kabul edilir. İlişkiyi sağlam tutmak, heyecan katmak vb. sebepler tolore edilebilir. Aptal yerine konmak, sürekli oyun oynanmak ise sıkıcıdır. Akıl oyunları konusunda cambazlığı alışkanlık haline getirmiş kadınlar erkekler için tehlikelidir. Doz aşımı ilişkiye iyi gelmeyecektir.

7- Yapışkan Kadınlar

İlişki birlikte olmak demektir. Başlığı “Yapışkan KADINLAR ve ERKEKLER” olarak değiştirebiliriz aslında. Yapışkanlık her iki cins için de geçerlidir. Birlikte olmak demek çiftlerin birbirlerini boğması anlamına gelmez. İlişki de hava boşlukları olması gerekir. Beraber vakit geçirmek tamam ama hayatı tamamen eşinin üzerine inşa etmek, ilişkinin dibine saatli bomba koymakla aynı anlama gelir. Her iki tarafın da kendine ayıracak özel zamanlarının olması gerekir. Spor, arkadaş ortamı vb. gibi. Geçmişte sabıkalı olanlar ise hava boşluklarını kendi kendilerine ortadan kaldıranlardır. Size nefes alacak zaman bırakmayan kadınlara karşı dikkatli olun.

Kadınları Etkilemek ve Kadın Avcısı

Buraya kadar güzel örnekler verdiğimi düşünüyorum. Neler yapılması gerektiğine gelince güzel bir yol göstericimiz var. Kadınları etkileme ve onları anlayarak sağlıklı ilişkiler kurabilmek için KADIN AVCISI kitabını okumanı tavsiye ederim. Böylece uzak durulması gereken kadın tiplerini yakından tanıyabilir ve neler yapılması gerektiğini keşfedebilirsin.

Kadınları konuda başarısız olmaktan sıkıldıysan durumu kendi lehine çevirmek için adım atmanın zamanı gelmiş de geçiyor demektir.

Benzer Konular:

Can:

Yorumlar (1)

  • Kadın Avcısını okudum cidden çok güzel bir kitap. İçindekileri uygulamaya başladım.Yavaş yavaş gelişim gösteriyorum.Mike cidden senle tanışmayı yüz yüze konuşmayı mümkün olursa da bir numarayı birlikte denemek istiyorum.

Benzer yazılar