X

İlk Tanışma Mesajları – 2 Farklı Durum için Örnek Mesajlar

İlk Tanışma Mesajları

İlk tanışma mesajları ya da mesajı ilişkiyi başlatmak ve bitirmek arasındaki ince çizgiyi oluşturur. İlk mesaj ne zaman ve nasıl atılmalı? Sorusu için iki durumdan bahsedebilirim.

İlk Tanışma mesajları çok önemlidir.

  • Kızın telefon numarasını doğrudan kendisinden değil de, ortak bir arkadaştan aldığın durum.
  • Tanıştıktan sonra telefon numarasını kendisinin verdiği (diğer deyişle senin aldığın) durum.

İki durumda da izlenmesi gereken yol birbirinden farklılık gösterir. Birinci duruma örnek mesajlar da vereceğim. Ben, kızın telefonunu bizzat aldığın durumlarda, sohbetin derinleşmesine yardımcı olacak ilk tanışma mesajları üzerinde duracağım.

Aslında üçüncü ya da dördüncü durumlarda mevcut, hatta telefon numarasını almak farklı taktiklerle mümkün. Ancak diğer yöntemler yanlış anlaşılmalara açıktır ve rahatsız edici olabilir. Bu yüzden ilk tanışma mesajları konusuna dahil etmedim.

Telefon Numarasını Arkadaştan Aldım

Telefon numarası arkadaştan alındıysa ve kızın haberi varsa çok fazla kasmaya gerek yok. Zaten bilgisi vardır ve senden mesaj bekliyordur. Eğer arkadaşından “Numarayı verdim ama pişmanım mesaj atmanı istemiyor” şeklinde uyarı gelmediyse işin çok zor değil. Mesaj gönderirken basit ve sade bir mesaj göndermen yeterlidir. Aceleci olma, hemen ilişkiyi başlatmak zorunda değilsin. Zaten gönderdiğin mesajda aceleci davranırsan sana yokuş gösterecektir. Düşünsene ilk mesaj aldığı kişiyle hemen yakınlaşması senin gözünde nasıl bir etki bırakır? Bunu düşündüğü için uzak davranabilir.

Mesaj göndereceğin saatin de önemi büyük. Aile yapısını bilmiyorsan mesaj göndereceğin saat konusunda hassas davranmalısın. Gün içinde müsait olabileceği saati hesaba katarak hareket et. Yoksa uzun süre beklemek seni gerebilir.

  • “Telefonunu arkadaştan aldım… ” klişesi başlayan cümleler kurma. Zaten telefonunu aldığını biliyor, kadınlar zekidir ve zeki erkeklerden hoşlanır.
  • İltifat edeceksen “Seni gördüğümden beri aklımdasın, çok güze bir kızsın” gibi abartılı girişler yapma. Daha sakin ve soğukkanlı olmalısın. Nerede gördün? Arkadaş resmini mi gösterdi? Sosyal medya üzerinden gördüğün resim senin için yeterli mi? O zaman izlemeye devam et.
  • İlk tanışma mesajı ile hemen buluşma teklif etme. Sana vereceği tepkiye göre hareket et.
  • İkinci mesaj birinci mesajdan farklı olmalıdır. İlk gün için gelen cevaplara göre 3 ya da 4 tane mesaj gönder. Gizemli olmakta fayda var. Mesaj sayısında abartıya kaçma.
  • Sosyal medya üzerinden ya da arkadaşın vasıtasıyla genel bilgileri toplamaya çalış. İlgi alanlarını, zevklerini, düşünce yapısını kavramak önemlidir.
  • Avantajın sende olduğunu unutma. Sen onun hakkında daha fazla bilgi sahibisin ve yeri geldiğinde bilgiyi uygun şekilde kullanabilirsin. Hakkında fikir sahibi olmak önemlidir. Sohbet açmak, sohbeti ilerletmek açısından faydalı olduğu gibi girmemen gereken konular hakkında da tereddüt yaşamazsın.

İlk tanışma mesajları ve daha fazlası için okumanı tavsiye ederim.

Telefon Numarasını Kendim Aldım

Bence işin önemli kısmı burası, yıllarca kadınlarla olan ilişkilerimde hatalar yaptım ama ders çıkarmasını bildim. Kızla buluştuktan ve telefonunu aldıktan sonra mesaj göndermek son derece önemlidir. Yukarıda bahsettiğim ilk durumda da mesaj bekliyordur ama konsantre değildir. Göndermezsen “Acaba neden mesaj göndermedi?” diye fazla düşünmez.

Mesajlaşma sırasındaki diğer önemli konu olur olmadık anlarda mesaj göndermemektir. Eğer mesajına cevap alamıyorsan, mesaj saldırganlığı yapmanın hiç bir anlamı yok. Ona olan ilgini göstermek isterken, kendi değerini düşürürsün. Bırak acele etme, 2-3 gün sonra tekrar şansını denersin.

Mesajlarına cevap vermeme ihtimali de var, ama pes edecek değilsin. Ya da tüm dünyevi zevklerden elini ayağını çekip inzivada rahip hayatı yaşayacak da değilsin. Red edilmenin sebeplerini keşfedip, tekrar aynı hataları tekrarlama yeter. Başarı kendiliğinden gelecektir, yeri gelmişken dilersen ilk tanışma mesajları yazısından sonra Reddedilen Erkek Olmanın 3 Nedeni yazısına da göz at.

İlk Mesaj Ne Zaman Gönderilir?

İlk mesajın gönderilme zamanı kritiktir. Telefon numarasını aldıktan sonra mesaj göndermek için fazla beklememek gerekir. Aradan geçen zamanın kısalığı sana şu avantajları kazandıracaktır.

  • Numarayı teyit etme şansın olur
  • Onunla ilgilendiğini belli etmiş olursun
  • Gün içerisinde geçirdiğiniz güzel ve hoş anları hatırlatan mesaj içeriği ilk mesaj için olumlu hava yaratır.

İlk mesaj ilişkinin kapısını açar ya da aralar. Eğer göndermezsen kapıyı açma şansın hiç olmayacaktır. Göndereceğin mesajla gün içinde yaşadığın anları ilişkilendirerek aranda bağ oluşmasını sağlayabilirsin.

Sen şimdi ilk tanışma mesajları örneklerini arıyorsun. Aslında buraya bir anda 30 tane mesaj örneği yazabilirim, ama inan bana hiç bir faydası olmayacak. Neden mi? Çünkü kızlar senden benden daha fazla okuyup, arkadaşlarıyla konuşuyorlar. Kalıplaşmış, klişeleşmiş mesajları bir bakışta anlarlar. Kızlarla tanışma ve tanıştıktan sonra bağı güçlendirmek, klişe mesajlardan fazlasına ihtiyaç duyar. Birlikte olduğun ya da olmayı planladığın kız için düşünülmüş ve yazılmış özel bir mesaj, göndereceğin onlarca klişe mesajdan çok daha etkilidir. Ona özel olduğunu hissettiren, gün içinde yaptığınız sohbetlere ya da aktivitelere eğlenceli şekilde atıfta bulunan tek bir mesaj, ilişkinin kapısını aralayabilir.

Kızlarla tanışmak ve mesajlaşmak konusunda klişe mesajlardan kaçınmalısın. Bir çeşit kişisel gelişim olarak düşünebilirsin. Kadın avcısı kitabı içinde yer alan Kızlarla tanışma eğitim seti bence faydalı olur. Açıkçası ben her okuyuşumda farklı bir eksiğimi görüp kendimi geliştiriyorum.

“Mesajlaşarak kadını etkilemek istiyorsan yapman gereken şey oldukça basit… O an aklına ilk
gelen şeyi yaz.”

Tuhaf geliyor biliyorum, ama kadınlar gerçekten mesajın içeriğindeki duyguyu anlayabiliyorlar. Çoğu zaman bizim yaptığımız gibi sıfatlara, zamirlere ve yüklemlere takılmıyorlar. Yazım diline tabi ki dikkat ederler, ama öncelik “mesajın duygusudur”. Senin yazacağın 2 cümlelik mesajdan 2 sayfa fikir çıkarabilirler. Dolayısı ile kendine ait olmayan cümlelerle bir başkasını tanıtıyor durumuna düşmenin anlamı yok. Alfa erkek taklit etmez, karşısındakini dinler, anlar ve duygusunu yakalar.

Sana tavsiyem kızlarla tanışma ve ilk tanışma mesajları için Kadın Avcısı kitabını buraya tıklayarak indir ve oku.

Benzer Konular:

Site Dışı Linkler

https://www.uludagsozluk.com/k/ilk-tan%C4%B1%C5%9Fma-mesaj%C4%B1/

Mete:
Benzer yazılar