X

Kadın Avcısı Kitabı Yorumları

Kadın Avcısı Kitabı Hakkında Yorumlar

Kadın Avcısı kitabı yorumları kitabın çok başarılı olduğu yönünde. Kadınları etkilemek konusunda sıkıntı yaşayan erkekler kadın avcısı kitabı sayesinde kadınlarla olan ilişkilerinde seviye atlamış durumdalar. Yayınlandığı günden bugüne binlerce erkeğin hayatını değiştiren kadın avcısı kitabı hakkında yorumlar aşağıda. Okuyup kendi kararını kendin verebilirsin.

Kadın Avcısı Kitabı

Kadın avcısı kitabı yorumlarını sitesinden de okuyabilirsin. Sitesindeki yorumları ilk okuduğumda benim de aklıma bazı sorular takıldı. Sonuçta bu yorumları yazar kendisi de hazırlayıp koymuş olabilirdi. Okurlarıma doğru bilgiler vermek için ince eleyip sık dokuduğumu herkes bilir. “Kadın avcısı kitabı hakkındaki yorumların” doğruluğunu öğrenmem gerekiyordu.

Ben de en güvenilir kaynağa yani yazara, yorumlarla ilgili belgelerinin olup olmadığını sordum. Yorumları kimler yapmıştı, gerçekten kadın avcısı kitabı işe yarıyor muydu? Aldığım cevaplar beni tatmin etti. Hem yorumlara yer verdim hem de kitaba olan saygım bir kat daha arttı. Kitap hakkındaki yorumlara buradan ulaşabilirsin.

Kadın Avcısı Kitabı Yorumlarını Okuyun

Kadın avcısı kitabının sayfasından aldığım yorumları sizlerle paylaşmayı uygun buldum. Yazardan izin alarak yorumları paylaşabiliyorum. Mike ile yazışmalarımda bana yorum ekranlarını gösterdi. Müşteri bilgilerinin gizliliği gereği mail adreslerini kapatarak yorumları benimle paylaştı. Yorumlar aslında uzun yazışmaların belirli bölümlerini içeriyor. Tüm yazışmaları burada yayınlamak doğru olmazdı. Bende alıntılar şeklinde yorumların belirli bölümlerini paylaşıyorum. Kadın avcısı kitabı hakkında yorumların tamamına buradan ulaşabilirsin.

“Merhaba

Sizin butun serilerinizi okudum. Gercekten guzel ve aciklayici bir sekilde yazmissiniz. Sizinle tanisip bi cay icmek isterim. Hatta taktiklerden birini beraber denemek isterim.

Tesekkurler”

Fatih

“Merhaba,

Kitablarınızı almıştım, Gerçekten çok değerli bilgiler mevcut. Her ortamda ister dostça ister direkt flörtöz şekilde kızlarla nasıl tanışacağımızı flört edeceğimizi anlatıyor. Asıl hoşuma giden ise bunlar taktik teknikler yerine insan iletişimi ve psikolojıye dayandırması. İçersinde garip garip taktikler yerine direkt iletişim ve insan psikoljısine değinmesi. Bu sayede kızlarla her durumda her ortamda tanışabiliyorum. Her kızlada ille flörtleşmiyorum, bazı kızlarla arkadaşlık bazılarıyla flörtu tercih ediyorum. Yani her açıdan faydalı bir kitap olmuş. 

Başarılarınızın devamını dilerim”

Öner

İş yerinde 5 aydır peşinde koştuğum bir kız vardı. Beni hiç umursamıyordu. Tam kızdan umudu kestiğim zamanlarda karşıma Kadın Avcısı kitabı çıktı. Başta avcı falan bize göre değil diye düşünüyordum. Ama içimden bir his bana kitabı almamı söyledi. Okuduğumda gördüm ki sen aslında tam bir aşk adamısın. Kendime seni idol olarak alıyorum. Sayende iş yerindeki beni umursamayan kızla artık sevgiliyiz. Sana teşekkürü bir borç bilirim…”

Kaan Y. İzmir

“Hayatımda hiçbir kadının olmadığı zamanlarda kendimi çok yalnız hissediyordum. Bir ara intihar etmeyi bile düşündüm. Şu anda çok mutluyum ve yolda tanışıp ilişkiye başladığım 2 tane kız arkadaşım var. Aramızda kalsın, En kısa zamanda bir tanesi ile hayatımı birleştireceğim. Beni tekrar hayata döndürdüğün için çok teşekkür ederim.”

Yiğit N. Mersin

Kadın Avcısı Kitabının Yazarı

Kadın Avcısı PDF indir, Kadın Avcısı kitabı kelimeleri ile aratılan ve inanılmaz başarıların esin kaynağı olan kitabın yazarı kimdir? Mike kimdir? Kendisine bazı sorular sordum. Röportaj tadındaki yazıyı da kısa süre sonra paylaşıyor olacağım. Böylece kendisini tanıma fırsatı yakalayacaksınız. Az önce de belirttiğim gibi yorumlar gerçek ve çok daha fazlası var. Kadın avcısı kitabı yorumları tamamı burada.

Benzer Konular:

Mete: