X

Kadın Avcısı – Sosyal İletişim Teknikleri

Kadın Avcısı – Sosyal İletişim Teknikleri

Kadın Avcısı – Sosyal İletişim Teknikleri denildiğinde aklımızda ilk olarak ne canlanıyor? İnsanlarla iletişim kurmak gibi şeyler değil mi? İnsan sosyal bir varlıktır bu nedenle de başka insanlarla iletişim kurmak, arkadaşlar edinmek ister. Arkadaş edindikten sonra bununla yetinmez bir de sevgilim olsun der.

Bir sevgilisi olduğunda çoğu zaman onunla da yetinmez 2 tane hatta 3 tane olsun ister. Bunları istiyor olmanda her hangi bir problem yok tabi ki.

Ama bunları nasıl yapacağın konusunda büyük bir problem yaşadığın kesin. Belki arkadaş edinmek konusunda sıkıntıların var, yalnızsın, etrafında kimse yok belki de çokça arkadaşın var ama sevgilin yok.

Hoş bir kadının şefkatine, ilgisine, dokunuşlarına ihtiyacın var. Hangimizin bunlara ihtiyacı yok ki? Arkadaşların ve kadınların olmadığı bir hayat düşünebilir misin? Özellikle kadınların olmadığı…

Şu an için kadınları etkileme konusunda kendini yetersiz, özgüvensiz hissediyor olabilirsin. Yolda yürürken bir kızı inanılmaz derecede beğendiğinde onunla nasıl tanışılacağını bilmiyor, kadınları etkilemek için onlarla nasıl konuşulması gerektiğini de bilmiyor olabilirsin. İnan bana bunları bilmiyor olman, bu konuda kendini yetersiz hissetmen oldukça normal. Ben de bunların hepsini yaşadım. Hoşlandığım kızlarla çoğu zaman tanışamadım, bazılarıyla tanışma cesaretini göstersem bile reddedildim. Hiç unutmuyorum kızın biri ondan hoşlandığımı söyledim diye bana tokat bile attı. Bir zamanlar canımı aşırı derecede sıkan belki de hayatımı mahveden olayların artık hiç bir önemi yok. Geçmişe bakıyorum, olanlara sadece gülümsüyorum. Bunların da yaşanması lazım.

Başarısızlığın ne olduğunu bileceksin ki başarıya ulaştığında onun keyfini çıkarabil. Düşünsene elini attığın her işi başarıyorsun, konuştuğun her kadını etkiliyor onunla yatabiliyorsun. Bir süre sonra hayat monotonlaşmaz mıydı? Hayır ben halimden memnun olurdum! dediğini duyuyor gibiyim. Ama güven bana bir süre sonra sıkılırdın.

Tüm bunlardan dolayı içinde bulunduğun gelişim sürecine odaklanmanı, bunun keyfini çıkarmaya başlamanı istiyorum. Kadın-erkek ilişkilerini öğrenmeye Kadın Avcısı – Sosyal İletişim Teknikleri sayesinde başladığım ilk günleri hatırlıyorum da ne kadar da eğleniyordum. Bir kız arkadaşım yoktu hatta hiç arkadaşım yoktu bile diyebilirim. Ama ne bileyim o zamanlar daha keyifliydi. Bir kızla konuşabilmek bile bana kendimi inanılmaz mutlu hissettiriyordu. Şimdi ise bir hoşlandığım kızın numarasını almak bile benim için bir anlam ifade etmiyor çünkü sürekli yaptığım rutinlerden biri haline geldi. Ama ne yalan söyleyeyim öpüştüğümde mutlu oluyorum. Kendini kadınları etkileme, onları baştan çıkarma konularında maksimum seviyede geliştirebilmen için izlemen gereken bir yol haritası var.

Bu zorlu yolda savrulup tepe taklak olmaman için sana geçmen gereken aşamaları vermek istiyorum:

  • Özgüven Stoklamak
  • Kızla Nasıl Tanışılacağını Öğrenmek
  • Kızla Etkileyici Bir Şekilde Konuşmayı Öğrenmek
  • Kızın Numarasını veya Facebook’unu Almak İçin Taktikleri Öğrenmek
  • Kızla Buluşma, Öpüşme Aşamasında Yapılacakları ve Kızı Eve Getirme Taktiklerini Öğrenmek

Tüm bu aşamalar hakkında en detaylı bilgilere “Kadın Avcısı – Sosyal İletişim Teknikleri” ile zaten kolayca ulaşacaksın. Bunun yanında sana da oldukça büyük bir görev düşüyor. Okuyup öğrendiğin her şeyi bıkmadan usanmadan gün içinde karşılaştığın tüm kadınların üstünde tek tek deneyeceksin. Çünkü kadın-erkek ilişkilerindeki başarının en büyük sırrı çokça pratik ve bolca uygulama yapmaktır. Şimdi bana kitapta öğreneceklerini bıkmadan yolda, kafede, barda, gece kulübünde, internette konuşacağın tüm kadınların üzerinde 10larca kez deneyeceğine söz veriyor musun?

Kitap Tavsiyesi:

Eğer ben denemem sadece okurum diyorsan üzülerek söylemeliyim ki hayatın da pek de bir şey değişmeyecek. Sadece kadınları etkilemek için neler yapılması gerektiğini teorik olarak öğrenmiş olacaksın. Pratikte de yine oldukça işine yarar ama maksimum seviyeye asla ulaşamazsın. Uygulama yapmak kadın-erkek ilişkilerinde kendini geliştirebilmen için en hayati nokta. Şimdi gönül rahatlığıyla Kadın Avcısı – Sosyal İletişim Tekniklerini öğrenebilir, hayatını yeniden inşa etmek için atman gereken tüm adımlara, taktiklere ve stratejilere ulaşabilirsin. Kendini çabucak geliştir, kadınları daha fazla bekletme! Çünkü onlar seninle tanışmayı hak ediyor.

Kadın Avcısı –  Sosyal İletişim Teknikleri Tekli Setleri:

Kadın Avcısı Tekli Setler hakkında bir yazı hazırlamıştım. Detayları oradan öğrenebilirsin. Ben burada sadece kitapların isimlerini vermek istiyorum.

Eğer tüm set için acele etmek istemiyorsan, Kadın Avcısı PDF’e tekli setler halinde de sahip olabilirsin. Kitabın yanında ek bir ücret ödemeden sahip olacağın hediye kitapları da aşağıda listeledim. Her biri ayrı bir öneme sahip.

1) Kızla konuşulacak ilginç konular Hayatın boyunca faydanalabileceğin güzel bir yardımcı kaynak

2) Mentalizm

 

3) Estetik bir vücuda sahip olmak

4) Özgüven Nasıl Yansıtılır E-Kitapçığı

 

5) İnternetten Kızlarla Tanışma Taktikleri

 

Yukarıda bahsettiğim kitapları daha detaylı incelemek için buraya tıklayabilirsin.

Kadın Avcısı – Sosyal iletişim Teknikleri ile hayatını yeniden tasarlayabilir ve korkularından kurtulabilirsin.

Benzer Konular:

Berkecan Duman: