X

Kadınları Etkileme Teknikleri – 3 Bakış Açısı

Kadınları Etkileme Teknikleri ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kadınları etkileme teknikleri araştırması içerisine girdiysen mutlaka hoşlandığın bir kadın var ve onu nasıl etkileyeceğini bilmiyorsun. Muhtemelen daha önceki denemelerinde günün sonunda eli boş döndün.

Kadınları etkilemek için bir Brad Pitt olmana veya çok pahalı bir araba kullanmana gerek yok. Yakışıklılık ve zenginlik kadınların tek beklentisi değildir. Birazdan aşağıda vereceğim teknikleri uygulayarak bir kadını etkilemenin ilk tekniklerini öğrenmiş olacaksın. Bu nedenle dikkatlici sonuna kadar okumanı tavsiye ederim.

Bu arada bilgiyi vermeden geçemeyeceğim, Can arkadaşımın “Kadınları etkilemek için 10 ipucu” yazısınıda okumanı tavsiye ederim.

Bir kadını etkilemek için dikkat edilmesi gerekenler

Onun derinlerine in

Yüzeysel davranışlar yüzeysel sonuçlar doğurur. Kadınları etkileme teknikleri arasında ıskalanan temel unsur duygulardır. Çoğu erkek maddi elementler kullanarak kadını etkilemeye çalışır. Seçilen bu yolun getirisi olsa bile beklenti maddiyatta kalır. Onu etkilemek duygusal anlamda derinlere inmekle mümkün olur.

Kadın beyni objeleri ve duyguları birleştirerek anılarını oluşturur. Onun gözüne çok para harcayan, her buluşmaya pahalı hediyelerle gelen, pahalı mekanlarda para harcayan biri olarak görünürsen etkilenme ihtimali vardır. Ancak anılarında maddi imge olarak yer almanda yüksek ihtimaldir.

Duygusal anlamda anlaşılmadığını düşünen hiç kimse karşısındaki ile bağ kuramaz. Kurulan bağ geçici ve zayıftır.

Göz teması oluştur

Bulunduğun okulda veya iş yerinde hoşlandığın bir kadın varsa ve onu nasıl etkileyeceğini düşünüyorsan ilk yapman gereken işlem göz teması oluşturmaktır. Eğer birkaç gün boyunca sürekli göz temasında bulunup sana karşı olumsuz bir tavırda bulunmuyorsa tanışmanın vakti gelmiştir. Aynı mekanlarda vakit geçirdiğiniz için tanışma fırsatı yaratabilirsin. Örneğin yemek molasında veya kahve molasında ona yakın bir bölgede bulunup kendisine yardımcı olabileceğin bir anı kollayabilirsin.

Kadını etkilemeye çalışma

Evet, doğru okudun, hoşlandığın bir kadını etkilemek için çaba göstererek ona yaklaşırsan geri tepebilir. Bir kadını etkilemenin en iyi yolu onu etkilemek için çaba göstermemek. Genelde erkekler bu hataya düşerler ve ilk tanıştığı kadını etkilemeye çalışırlar, bu davranış kadına itici ve rahatsız edici gelecektir. Bu durumda 1-0 yenik başlayarak maça başlamadan kaybetmiş olursun. Kadınlar erkekler tarafından geliştirilen etkileme taktiklerinden hoşlanmazlar ve bu şekilde davranış gösteren erkekleri itici kategorisine koyup bitirirler. İlk tanıştığın kadını etkilemenin en iyi yolu kendin ol ve doğal samimi davran.

Doğal yeteneğini kullan

Kadınları paranla veya maddiyatla etkileyeceğini düşünüyorsan çok büyük bir hataya düşersin. Eğer bir kadın para veya maddiyat yüzünden senden etkileniyorsa ondan zaten bir hayır gelmez. Onu etkilemenin en iyi yolu doğal yeteneğini kullanmandan geçiyor. Birlikte gezinirken sohbet ederken mevcut durumunu en iyi şekilde anlatmaya çalış. Kendinden bahsederken karakterini ve düşünce yapına dair olabildiğince açıklayıcı olmaya çalış. Kafalar uyuşuyorsa zaten güzel bir ilişkinin başlangıcı olacaktır. Kafalar uyuşmuyorsa ilerisi içinde pek umut vaat etmeyecektir.

Kendine olan güvenini göster

Şahsen, güvensiz insanlara tahammülüm yoktur. Ne konuştuğunu anlarsın, ne duygusunu ne de amacını anlayabilirsin. Kibarlık olsun diye selamımı verir geçerim ve hayatımda yer teşkil etmez. Kadınlar için durum daha da önemlidir. Etraflarında güven veren erkek isterler, kendilerini güvende hissettiklerinde duygusal bağ kurmaya hazır hale gelirler.

Erkeğin kendine olan güvenini göstermesinin farklı yolları vardır. Aslında yaşam biçimi olarak kabullenmiş erkekler özel çaba harcamadan özgüvenlerini otomatik olarak dışa yansıtırlar. Benim şahsi düşüncem kadınları etkileme teknikleri özgüven üzerine inşa edilmelidir.

Sürekli soru soran, sürekli izin isteyen, sürekli onay bekleyen tipler hayatlarının hiç bir alanında etkileyici ve peşinden gidilen erkek olamazlar.

Kadınları Etkileme Konusunda Kendini Geliştir

Kadınları etkilemek konusunda herkes ama herkes kendini geliştirebilir. Bu nedenle ben yapabilir miyim diye düşünüp pes etme. Evet yapabilirsin. Yeter ki istekli olup kadınları etkileme konusunda doğru kaynaklardan okuyarak faydalan. Okuyarak kendinde doğru ve yanlış davranışları tespit edebilir ve yanlış olanları düzeltebilirsin. Henüz bilmediğin birçok doğru davranışı da öğrenip hoşlandığın tüm kadınları etkileyebilme potansiyeline ulaşabilirsin. Okumak ve öğrenmek senin elinde…

Yazıyı okuyup çıkmadan sana birde tavsiyede bulunmak istiyorum. Kadın Avcısı Seti adı altında Mike tarafından yazılmış kitap(ları) buraya tıklayarak okumanı tavsiye ederim. Hayalindeki kadını bulmana yardımcı olacak bu seti okuyarak, bir kadınla iletişim kurarken korkularını yenebilir ve doğru iletişimi kurman için tüm bilgileri tek bir kaynaktan alabilirsin. Sadece kitapları okumakla değil “kadınları etkileme teknikleri” ile ilgili aklına takılan soruları da mail yoluyla kendisine sorarak destek alabilirsin. Yazarın isminin yabancı olmasına bakma (takma isimdir) kendisiyle Türkçe iletişim kurmak mümkün.

Site İçi Benzer konular:

Site Dışı Benzer Konular:

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/kadinlari-tahrik-etmenin-8-yolu-6281410

Mete:
Benzer yazılar