X

Kadınları Etkilemenin En Etkili Yolları

Kadınları Etkilemenin En Etkili Yolları

Kadınları Etkilemenin Yolları dediğimizde aklımızda bir sürü etkileme yolu varmış gibi bir düşünce oluşur. Bu hem doğrudur hem de yanlıştır. Şu anda kafanda bir şey nasıl hem doğru hem yanlış olabilir ki diye bir soru işareti oluştuğunun farkındayım. Birazdan okuyacaklarınla kafandaki bu soru işaretini yok edeceğim.

Bir kadını etkileme süreci uzun bir yoldur, ilerlerken yan yollarla, kavşaklarla karşılaşırsın; çünkü kadınları etkilemek için farklı stratejiler izleyerek amacına ulaşabilirsin. Farklı yollar derken ne demek istiyorum?

Kadınları Etkilemenin Temel Yolu

Kadınlar, erkekler gibi çabuk unutmazlar. Bize göre yaşadıklarına daha fazla önem verirler ve notlar alırlar. Kısacası, yaşanmışlık onlar için geleceğin rehberidir. Bazı kadınlar romantik erkeklerden hoşlanır, bazı kadınlar güçlü erkeklerden…

  • Bazı kadınlara erkekler hep kaba davranmıştır o kadının zayıf noktası romantizmdir.
  • Bazı kadınların babası ölmüştür, sığınacak bir dal arar o kadının zayıf noktası güçtür çünkü baba demek güç demektir.
  • Bazı kadınlara erkekler çok ilgi göstermiştir kadın da artık ilgiden bunalmıştır o kadın ukala, ilgisiz erkeklerden hoşlanır.
  • Bazıları çok zengin bir ailede doğmuştur, parayla yapılan ihtişamlı aktivitelerden çok sıkılmıştır ve onun zayıf noktası da ufak mutluluklar ve ufak heyecanlardır. Yani o kızı 5 yıldızlı bir otelde yemeğe götürmek yerine bir lunaparka götürüp ona daha önce hiç tatmadığı heyecanlar yaşatabilir ya da küçükken yaşadığı ufak heyecanları ona tekrar hatırlatabilirsin.
  • Bazı kadınlar lisede okulu bırakmıştır, büyük ihtimalle kültür seviyesi geride kaldığı için de kültürlü ve okumuş erkeklere karşı büyük ilgi duyar, o zaman ona ne kadar kültürlü olduğunu gösterip onu zayıf noktasından vuracaksın fakat bunu yaparken onu ezer gibi yapmayacaksın. Kaliteni gösterirken ona kendini kötü hissettirmemelisin.

Bunlar kadınları etkileme sürecinde işini oldukça kolaylaştıracak stratejilerdir.

Kadınlar Ne İster?

Kadınlar daha doğrusu insanlar her zaman kendi hayatlarında eksik olan şeylerin peşinden koşar. Eğer sen o kadının eksik taraflarını tıpkı bir yap-bozun parçalarını birleştirir gibi tamamlarsan güven bana kadınları etkilemenin yolları konusunu bu kadar kafana takmana gerek kalmayacak. Hatta kadınlar seni nasıl etkileyeceğinin planlarını kurmaya başlayacak. Tabi ki bunun olabilmesi için sahip olman gereken çok önemli başka özellikler de var.

Yazının başında bahsettiğimiz farklı yollar konusuna geri dönersek yukarıda söylediklerimle sana kadınları etkilemek için bir sürü farklı yol olduğunu anlatmak istedim. Şimdi de bu farklı yolların aslında nasıl tek bir noktada birleştiklerini göstermek istiyorum.

Evet kadınları etkilemenin yolları bir çok parçaya ayrılıyor ama hangi yoldan gidersen git uygulaman gereken temel dinamikler hep aynı.

Diyelim ki etkilemek istediğin kadına romantik bir şekilde yaklaşıyorsun veya ukala bir şekilde yaklaşıyorsun. Her nasıl yaklaşıyor olursan ol öncelikle çekici, albenisi olan bir erkek olmalısın sonra etkileyici bir beden diline ve konuşma tarzına sahip olmalı bunun yanında da kadınla etkileyici bir şekilde nasıl sohbet edileceğini biliyor olmalısın.

Eğer bu dinamikleri bilmiyorsan veya biliyor da uygulayamıyorsan hangi yoldan gidersen git bir sonuca varamayacaksın sonuç olarak da kadını etkileme sürecinde büyük bir sarsıntı yaşayacaksın. Önce iyi bir temele sahip olmalısın ondan sonra hangi yoldan gitmek istersen git temelin sağlam olduğu için her türlü başarıya ulaşacaksın. Bu yolların içinde bazı kestirmeler vardır ve sana yukarıda bahsettiğim gibi kadınların eksik özelliklerini tamamlayarak kestirme yoldan işi bitirebilirsin. Her erkek kadınları etkilemenin yolları içinde bir tanesini seçer, o yolda ilerler çünkü kadın-erkek ilişkileri doğanın en vazgeçilmez öğelerinden biridir. Kimileri yolun başlangıcında tükenir, kimileri yolun ortasında kimileriyse yolun sonuna kadar gelir fakat son anda pes eder. Kimisi ise yol ne kadar uzun olursa olsun asla pes etmez pes etmediği için de istediği kadını elde eder. Fakat gel gör ki bazı erkekler vardır, çok fazla efor sarf etmeden kısa yoldan hızlı bir şekilde istediği kadını kendine bağlar. İşte bu güç, dayanıklılık, strateji ve zeka gerektirir.

Kadınları Etkilemek için Kitap Tavsiyem

Şimdi soruyorum sana sen hangisini tercih ediyorsun? Uzun yolda çırpınıp debelenmeyi mi? Yoksa kısa yoldan istediğini elde etmeyi mi? Seçim senin, fakat hangisi istediğini çok iyi biliyorsun. Kadınları etkilemenin yolları içinde en doğru yolu seçmeni sağlayacak stratejileri öğrenmek için kaliteli bir rehbere ihtiyacın var. Sana bu konuda tavsiye edeceğim kitaba BURAYA tıklayarak ulaşabilirsin.

Benzer Konular:

Berkecan Duman: