X

Kadınları Etkileyen Sözler

Kadınları Etkileyen Sözler

Kadınları Etkileyen Sözler başlığını gördüğünde 1’den 10’a kadar sıralanmış cümleler bulacağını düşünmeni istemem. Her zaman söylediğim gibi henüz kadınların ve erkeklerin kullanım kılavuzu yayınlanmadı. Kimbilir, belkide bundan sonraki işim bu kitabı çıkarmak olur. Ancak ben o kitabı çıkarana kadar sitemizi ziyaret eden arkadaşlara “Kadınları Etkileme” konusunda tavsiyeler vermeyi sürdürmek istiyorum.

Öncelikli olarak, Kadınları Etkileyen Sözler başlığı altında  1’den 10’a  kadar numaralı kalıplaşmış sözler vermek istememe nedemimi açıklamak istiyorum. Bu yöntem benim için “Kadınları Hafife Almak” ile aynı anlamı taşıyor. Detaylara önem vermeyen, istediğimiz şeye en kısa yoldan ulaşmayı tercih eden biz erkekler bile ( – Şu anda senin yaptığın gibi -) internette bu konuyu araştırırken kadınların boş durduğunu düşünmek fazlaca saflık olur . Internette kadın(-lar-), kız(-lar-) ile başlayan onlarca siteyi sadece erkekler mi ziyaret ediyor? Tabii ki hayır. Sen internette Kadınları Etkileyen Sözler başlıklı yazıları ilk kez okuyor olabilirsin, ama ben eminim ki bu sözlerle hitap etmek istediğin kadın o cümleleri çoktan ezberlemiştir bile.

Ya senden önce birileri bu cümleleri kullanmıştır ya da o kendisi bu forumları çoktan ziyaret etmiştir. “Birileri” deyince hemen bozulma yakın arkadaşlarından veya bu sözlerin kız arkadaşları üzerindeki etkisini merak eden erkek kardeşinden duymuş olabilir. Hemcinslerinden bir adım öne çıkmanın ve farkını göstermenin zamanı geldi. Kalıplaşmış, sıradan cümleler kurma.

Hevesini kırmak da istemem. En kötü iltifat bile hiç iltifat etmemekten iyidir. Ettiğin kötü iltifat ya da yaptığın kötü şaka seni “Kötü Adaylar” arasında birinci sıraya oturtur. En azından sıralamada bir yerin olur. Hiç bir iletişim ve etkileşimde bulunmazsan senin farkına varılmayacaktır.

Elbette ki amacımız “Kötü Adaylar” arasında birinci olmak değil. Hedefimiz. herkesten bir adım önde olmak.

Şunu da unutmamak gerekir. Biz sadece kadınlara odaklı düşünüp onları anlamaya çalışırken onlar  hem kendileri hakkında hem de erkekler hakkında bilgiler topluyor, düşünüyor ve tartışıyorlar. Ayrıca kadınlar erkeklerin aksine kendilerinden bahsetmekten hoşlanırlar.

Kadınları Etkileyen Sözler Nelerdir?

Yukarıdaki satırları dikkatlice okuduysan sıradanlıktan ve kalıplardan uzak durman gerektiğini anlamış olmalısın. O zaman ne yapılması gerekiyor? Gerçekler ve durumlar arasında ilişki kurmayı öğrenmelisin. Kimileri bu konuda doğuştan yeteneklidir, kimileri ise zamanla bu yetenekleri geliştirmek zorundadır. Eğer doğuştan bir yeteneğin yoksa bile üzülme, çalışarak kendini geliştirebilirsin.

Az önce de bahsettiğim gibi kadınlar kendilerinden bahsetmekten ve iltifatlardan hoşlanırlar. İltifat; yağcılıktan ve dalkavukluktan farklıdır. İltifat ettiğinde farklı birşeyler söylediğinden emin olmalısın. İltifatların konusu onun kontrol edebildiği özellikleri üzerine olursa onu iki taraflı mutlu etme şansını yakalarsın. “Kontrol edebildiği özellikler de ne demek?” Hemen açıklıyayım. Fiziksel özellikleri ile ilgili konuşmalar etkilidir; Boy, saç, göz rengi vb. iltifatları seve seve kabul ederler. Bu iltifatları ederken ruhlarını ve kişiliklerini de işin içine katarsan iltifatın etkisi çok daha büyük olur. Bu sayede hem onu mutlu eder hem de sadece fiziksel görünümleri ile ilgilenmediğini gösterme şansını yakalarsın.

Özellikle Elbise ve ayakkabı üzerine yapılacak iltifatlar çok etkili olur. Bir yandan fiziki özelliklere değinirken diğer yandan seçim konusunda onun gururunu okşamış olursunuz.

Dış Güzellik mi? İç Güzellik mi?

Kadınları etkilemek için kullanılacak sözlerin iç güzellik olarak tabir edilen noktaya gönderilmesi en doğrusu olacaktır. Kadınlar nasıl göründüklerine önem verirler. Ama bundan daha önemlisi nasıl anlaşıldıklarına değer verirler. Dolayısı ile onları anlayan ve anladığını belli eden erkekler kadınların kahramanı olmaya daha yakındır.

Kadınları etkilemek için hemen şu anda benden bir tek kelime ya da cümle bekliyorsan seni hayal kırıklığına uğratacağım. Çünkü böyle bir kelime ya da cümle YOK!!! Eğer bir kadını sana aşık edecek bir kelime biliyor olsaydım inan burda yazı yazıp saatlerimi harcamazdım,  çok zengin bir adam olarak günümü gün ederdim. Böyle birkelime olmadığına göre kendi zenginliğimle uğraşmak yerine senin kendini geliştirmene ve kadınların zenginliklerini keşfetmene yardımcı olmayı hedefliyorum.

Kadınları Etkilemek üzerine son sözlerim…

Sanırım 5-10 dakikadır benim yazdıklarımı okuyorsun. Ve umarım Kadınları Etkileyen Sözler başlığı altında yayınlananların bir şehir efsanesi olduğunu anladın. Her kadının etkilendiği bir erkek tipi vardır. Hemen aklına kadınları etkileyen ortak özellikler olarak “YAKIŞIKLILIK” ya da ” CÜZDANI ŞİŞKİNLİK” gelmemeli. Bunlar sadece sana reklamlarda ya da dergilerde pompalanan tüketim toplumlarının dayatmasıdır. Onları etkilemek için çok daha doğal ve içten yöntemler var.

Paralı olmak, sosyal çevrede sevilir olmak, espri yapabiliyor olmak kadınlara farklı mesajlar göndermek demektir. Onlar ne kadar zengin olduğunla doğrudan ilgilenmiyorlar aslında. İşin ucu hep zekaya dayanıyor. Senin sahip olduklarını zeka çarpanı olarak değerlendiriyorlar. Kadınların gözünde bu 3 kriter bile bizim düşündüğümüzden farklı etkilere sahiptir.

Parası var: Demek ki para kazanabilecek bir zekaya sahip. Yatırımlarını doğru yapıyor, işini idare edebiliyor ve sorumluluklarını biliyor.

Sosyal Çevresi tarafından seviliyor: Aldığı kararlar isabetli, insanlara değer veriyor. Sözü dinlenen birisi demek ki rahatlatan ve ve güven veren bir yapısı var. Çevresindekiler söylediklerine değer veriyor, o halde lider ve dominant bir yapıya sahip. Aynı zamanda başkalarının duygularını anlayabiliyor, empati kurabiliyor.

Espri yapabiliyor:Seviyeli ve dozunda esprili yapabiliyor. Sosyal zekası gelişmiş.

Kısacası kadınlar “PARALI” kelimesine bizim baktığımız gibi bakmıyorlar.Şunu unutma kadınlar kendilerine değer verirler ve en az kendileri kadar değer veren erkeklerden hoşlanırlar. Burada yazdıklarım ancak okyanusta bir damla kadar yer tutar. Tam olarak herşeyi ifade edebilmek için 5-10 yıl harcayıp bunları kaleme almak lazım. Şanslıyız ki Ricci bizim için bunu yapmış. Karizma sırları isimli sitesinde bütün örneklere ve çözümlere yer vermiş. Hatta kılavuz kitaplar hazırlayıp hemcinslerine yardımcı oluyor. “SEÇİLEN değil SEÇEN” olmanın sırlarını paylaşıyor.

Kadınları Etkileyen Sözlerden daha fazlası ilgini çeker ve okumak istersen kitapları buradan indirebilirsin.

  1. Tanışma Anları Telesemineri (Detaylı bilgi için buraya tıklayın)
  2. Sosyal İletişim E-kitabı (Detaylı bilgi için buraya tıklayın)
  3. Online Flört Rehberi (Detaylı bilgi için buraya tıklayın)

Benzer Konular:

Can: