X

Kızla Tanışma Eğitimi Kitap Seti Hakkında

Kızla Tanışma Eğitimi Kitap Seti Hakkında

Merhaba ben Berkecan Duman, kadinlarietkileme.net blog yazarlarından biriyim. Bu blog sayesinde on-binlerce okurum oldu ve bugüne kadar aldığım mesajlar ve bu yolda edindiğim tecrübe beni kitap yazmak için cesaretlendirdi. Bu noktada KadınlarıEtkileme.net Bloguna bana bu fırsatı verdiği için teşekkür etmek istiyorum.

Sana kısaca yeni Kitabım olan “Kızla Tanışma Eğitimi e-Kitap Setinden” bahsetmek istiyorum. Eğer doğrudan kitabımın tanıtım sayfasına gitmek istiyorsan buraya tıklaya bilirsin.

Kızlarla Tanışma Eğitimi Kitap Setinde neler bulacaksın?

Kızlarla tanışma ve etkileme konusunda ne gerekiyorsa bu kitapta bulacaksın. Ergenlikte erkeklerin muhtemelen en çok bocaladığı dönem kızlara karşı farklı hissetmeye başladığı dönemdir. Ne yapacağını bilmeden günlerce hoşlandığın kızla tanışmak için plan oluşturmaya başlarsın. Tam cesaretini toplayıp kıza yaklaşmak istediğinde ise kan ter içinde kalır ağzında tek bir kelime bile çıkmaz, kız öylece yanından geçip gider. Emin ol çok iyi bilirim bu durumu. Hepsi bununla kalmıyor… Tanışma faslını geçtikten sonra çok hızlı bir şekilde diğer adıma geçmen gerekiyor, onu etkilemek zorundasın.

“Kızla Tanışma Eğitimi E-Kitap Seti” kaderini yönlendirebilmen için sana rehberlik edecek. Başında bir rehber olmadan rotasız bir gemi okyanusta alabora olmaya mahkumdur. Sana hayatını sihirli bir şekilde değiştirmekten bahsetmiyorum. Gerçekçi bir şekilde yavaşça, sindirerek tüm hayatını baştana aşağıya değiştirmekten bahsediyorum. Bu öyle bir anda olmayacak. Bunun için bazı bedeller ödemen gerekecek.

Sen tüm bunları yaparken kadınları etkileme sürecinde işini kolaylaştıracak, bilimsel olarak kadınlar üzerindeki etkisi kanıtlanmış taktikleri de kolayca öğrenebileceksin. Kadınları eve getirip onunla birlikte olmanın yollarını bile öğreneceksin. Ama anlatmak istediğim temel nokta bu değil. İstediğin kadar kadınla birlikte ol bu senin kaliteli bir erkek olduğun anlamına gelmiyor. Derdin sadece kadınlarla birlikte olmaksa bu kitapta çok şey bulacağına emin olabilirsin ama ben senin bundan daha fazlasını hak ettiğini düşünüyorum. Tüm hayatını baştan aşağıya tekrar inşa etmeni istiyorum.

Çünkü stratejiler, taktikler seni bir yere kadar götürür. El fenerine pil takarsın bir süre parlak bir şekilde yanar. Zamanla zayıflar ve sonunda söner. Bazı el fenerleri vardır dinamoyla çalışır. Yani fenerin elektriğini dinamoyu çevirerek sen kendin üretirsin. Pilliye göre daha yavaş yanar ama sen dinamoyu çevirdiğin sürece sönmez. Kontrol senin elinde olur. Ne demek istediğimi anlıyor musun?

Kadınlar konusunda da aynı bu mantık geçerlidir. Senin bir kaç kızla birlikte olduktan sonra pille çalışan bir el feneri gibi tükenmeni istemiyorum. Dinamolu bir el feneri gibi kadınları etkilemeyi öğrenme sürecinde kendi motivasyonunu kendi sağlayan, kendi rotasını kendi çizen, kendi özel taktiklerini geliştirebilen bir baştan çıkarıcı olmanı istiyorum.

Kızlarla 3 saniyede tanış, 15 dakikada etkile!

“Kızla Tanışma Eğitimi” e-kitap Seti toplamda 4 kitaptan oluşuyor.

  • Tanışmanın Gizli Gücü
  • Sihirli Sohbet
  • İnternette Kız Tavlama Rehberi
  • Kadınları Yatakta Mutlu Etmenin Sırrı

Kitapları setler halinde alabilirsin, eğer tüm seti alacak olursan ömür boyu ücretsiz e-posta koçluğuna da sahip olacaksın. Maillere bizzat kendim cevap vereceğim.

 

Şu an için yalnız olabilirsin. Bir sevgilin hatta arkadaş olarak takıldığın bir kız bile olmayabilir. Bunlar için üzülmene gerek yok. Çünkü kitaptaki bilgileri iyice özümser isen  kadınların gizli dili senin için bir şifre olmaktan çıkacak. Sana o şifreyi nasıl deşifre edebileceğini öğretecek.

Kadınların gizli dilini deşifre etmek, baştan çıkarıcı, kadınların ruhuna hitap edebilen bir erkek olmayı öğrenmek için kitabı okumanı tavsiye ediyorum. Buraya tıklayarak kitabı inceleyebilirsin.

Benzer Konular:

Berkecan Duman: