X

Reddedilen Erkek Olmanın 3 Nedeni

Reddedilen Erkek

Reddedilen erkek olma korkusu hepimizin ortak kaygısıdır. Reddedilmek endişesiyle sevdiğimiz kızın peşinden gidemeyiz bile. Ona duygularımızı açamayız, bir şey olmasını bekleriz.  “Benimle konuş, senden çok hoşlandım” sözleriyle kendini ifade eden kız bulmak sanırım milyonda bir ihtimaldir. Gerçi o senden etkilendiyse sana bunu farklı yollarla belli etmiştir. Ama görmek için reddedilmek korkusunu yenmen gerekiyor.

Reddedilen Erkek Olmamak İçin Ne Yapmalı?

Eğer bu yazıyı “Reddedilen Erkek Ne Yapmalı” olarak okuyorsan biraz daha sabırlı ol kardeşim. Ben işe henüz o aşamaya gelmemiş ama gelmekten korkan hemcinslerimle başlamak istiyorum. Reddedilen erkek olmanın 3 nedenini paylaşmamın herkese faydalı olacağını düşünüyorum. Hataları görmek ve yapmamak adına dikkat etmelisin.

Reddedilmek İstemiyorsan %100 İşe Yarar

Eğer reddedilmek istemiyor ve %100 bir çözüm arıyorsan yanlış yerdesin. Sana tek önerim olacak. Evine gir, kapıları kapat ve sokağa çıkma, sosyal ortamlara girme. Ancak bu şekilde reddedilmekten kendini %100 koruyabilirsin. Nihai çözüm bu. Reddedilmek istemiyorsan, kızlarla iletişim kurma ve sayfadan ayrıl.

Evet… kadınları etkilemek hatta iletişim bile kurmak istemeyenlerle yolumuzu ayırdığımıza göre sohbetimize devam edebiliriz. Çünkü ne sayfadan ayrılanların bana bir yararı var ne de benim onlara.

Evde kalmanın tek seçenek olmadığını düşünenlerle (umarım öyledir!) dertleşmeye devam edelim. Şunu unutma ki reddedilmek dünyanı sonu değil. Dediğim gibi %100 başarı sağlayan yöntem yok. Kendini geliştirerek reddedilme olasılığını azaltabilirsin. Aşağıdaki uyarılarımı dikkate almazsan reddedilme ihtimalim %100 olacaktır.

Reddedilmek için 3 Neden

Reddedilme Sebebi 1: En sık reddedilme sebebi zihniyet hatasıdır. Kendini yetersiz görmek, kendi başına kararlar alamamak cazibeyi ve çekiciliği öldürür. Eğer hayatının her alanında bir adım atmadan önce birilerinden medet umuyorsan zihniyetini hemen değiştir. Çünkü bu özgüven eksikliğinin temel belirtilerindendir. Onaylanma ihtiyacı, onay ve kabul görmek beklentisi kısır döngü yaratır. İyi iş çıkardığını düşünürsün ama kişiliğini ve görünüşünü yerle bir edersin. Alfa Erkek Olmak yazıma göz atarak zihniyetini nasıl değiştirebileceğini öğrenebilirsin.

Kendinden emin olmadan ümitsizce yaklaşımların sonucunda reddedilen erkek sıfatını almak kaçınılmazdır. Umutsuz yaklaşım ve özgüven eksikliği hareketlerine yansır. Barda gördüğün kıza yaklaşmaya başladığında yürüyüşünden, mimiklerinden, vücudunun durumundan okunur ruh halin. Sen daha kızın yanına yaklaşmadan kızın kızın gözünde seninle ilgili X beliriverir. Fark ettin mi bilmem ama daha başlamadan kaybettin. Zihniyetini değiştirmediğin sürece reddedilmek senin ayrılmaz parçan olacak.

Arkadaş gurubunda takılırken de aynı tutumları sergiliyor olabilirsin. Dolayısı ile olumlu anlamda dikkat çekmen imkansız gibi gözüküyor. Az önce söylediğimi biraz değiştirmek istiyorum. Reddedilmek‘ten kurtulmanın %100 çözümü evde oturmak demiştim. Söylediğim şey eğer sen yaklaşıyorsan geçerli. %100 çözümün diğer adresi ise yaklaşılan olmak. Yani kızların sana gelmesi. Onlar sana geldiğinde reddedilen değil reddeden olma lüksüne bile sahip olabilirsin.

O yüzden zihniyetini hemen değiştirmelisin.

Reddedilme Sebebi 2: Sosyal iletişim becerilerinin eksik olması. Aşırı kültürlü vs olmaktan bahsetmiyorum. İletişim kanallarını kullanabilmek becerisinden söz ediyorum. Herkes konuşur ama herkes dinleyemez. Etkili iletişim ise etkin dinlemekten geçer. Karşındakinin ruh halini ve duygularını yorumlayabiliyor musun? Onun kendisini güvende hissetmesini sağlıyor musun?

Sosyal iletişim becerileri reddedilme riskini minimum seviyeye çeker. Hatta istenilen adam olmak karizma ve çekicilik yaratmak için de son derece önemlidir. Kadın Avcısı Kitabında ve Kızla Tanışma Eğitim Setinde bu adımları nasıl atacağın adım adım anlatılmış. Mike’a kulak ver pişman olmazsın.

Reddedilme Sebebi 3: Talihsiz karşılaşmalar. Mükemmel insanı yakaladın ve yine olmadı. Pek çok sebep olabilir. Bazen insanlar ilk görüşte nefret ederler. Belki de ona hiç sevmediği birini hatırlattın kim bilir. Üzerinde fazla durma, sen iyi olanı yaptığın sürece mükafatını alacaksın.

Kendinle başa çıkmayı öğrendiğin gün önündeki engelleri de aşmış olacaksın.

Reddedilen erkek ne yapmalı? sanırım neler yapman gerektiğini daha doğrusu neler yapmaman gerektiğini anladın.

Beni iyi dinlemeni istiyorum. Reddedilen Erkek olmak bir müddet acı verebilir. Kendini kötü hissedebilirsin. Dersine iyi çalış, hatalarını gör, kendine dışarıdan bakmayı öğren. Reddedilmek ya da reddedilen erkek olmak dünyanın sonu değil. Geçmişte kaçırdığın fırsatlara ağlayıp sızlanmak sana gelecekteki fırsatları da kaçırmaktan başka hiçbir şey vermeyecektir.

Benzer Konular:

Mete:
Benzer yazılar