X

Yürüyen Özgüven Kitabı Hakkında

Yürüyen Özgüven Kitabı – PDF Hakkında

Yürüyen özgüven kitabı (PDF) hakkında doğru bilgilere ulaşmak için kitabı aldım ve okudum. Kitabı alırken kafamda onlarca soru işareti vardı. Daha önce de özgüven ve kişisel gelişim alanına giren konularla ilgili kitaplar okumuş, incelemiştim. Açıkçası çoğunda hayal kırıklığı yaşadığım için biraz isteksizce de olsa Yürüyen Özgüven kitabını satın aldım ve inceledim. Ne mi oldu? Bütün bir hafta sonumu bu kitabı okumak ve videoları izlemek için harcadım. Anlatım dili o kadar basit ve anlaşılır ki tüm detaylara hakim olabiliyorsun. Kitap Düşük Özgüven Sorunu ve Özgüven Eksikliğinin Giderilmesi üzerinde duruyor. Özgüven sahibi ama özyeterliliği ve özsaygısının düşüklüğü yüzünden yerinde sayanlar için de çok güzel bir kaynak oluşturuyor.

Yürüyen Özgüven Kitabı Kimler İçin?

İlişkilerinde sorun yaşayanlar bence kesinlikle okumalı. İlişki kavramı oldukça geniş bir kavram. Günlük hayatında temas halinde olduğun insanlar var. Bu insanlar ailen, eşin, dostun, arkadaşın, sevgilin, eski sevgilin ya da yeni tanıştığın / tanışmak üzere olduğun kız-erkek arkadaşın olabilir. Tüm bu ilişkiler yumağı aslında belirli kriterlere göre yürüyor. Yürüyen özgüven kitabı sana tüm ilişkilerinde başarının anahtarı olan Özgüven Eksikliğinin Giderilmesi için yöntemler sunuyor. Eğer;

  • Yeni birisiyle tanışacak cesareti kendinde bulamıyorsan,
  • Sürekli birilerinin sana ne yapman gerektiğini söylemesinden bıktıysan,
  • Hayata dair yeni atılımlar yapmak için ayağındaki prangalardan kurtulmak istiyorsan,
  • Eski sevgilinin seni değersiz ve basiretsiz bularak senden ayrıldığını düşünüyorsan,
  • İş hayatında ve kariyerinde aslında olman gereken yerden çok daha farklı bir yerde olduğunu düşünüyorsan,
  • Kadınları etkilemek konusunda başarısızlık yaşıyorsan,
  • Erkekleri etkilemek için yeterli donanıma sahip olmadığından şikayet ediyorsan,

“Yürüyen Özgüven kitabı” tam sana göre;

Yürüyen Özgüven Kitabı (Eğitim Seti) İçinde Neler Var?

Kitap sıkıcı tanımlamalardan uzak olarak hazırlanmış. Yazar başından geçen olayları tarihsel bir akış içinde anlatmış, çıkardığı sonuçları ve bilimsel tekniklerle elde ettiği çözüm yollarını çok güzel bir hikaye tadında paylaşmış. Kısacası hepimizin hayatında dönem dönem yaşadığı ama önemsemediği sorunları önemseyerek, nasıl özgüven sahibi bir karaktere sahip olduğunu adım adım anlatmış. Yürüyen Özgüven Kitabında 4 ana bölüm bulunuyor.

  • Yürüyen Özgüven E-kitabı: Özgüven sahibi olmak için gerekli olan sıradan ve sıradışı tekniklerin tamamının verildiği ana kitap olarak isimlendirebilirim. Birazdan bahsedeceğim yardımcı kitaplar bu ana kitabın dalları olarak düşünülebilir. Kitapta bahsedilen ama büyüteç altına alınması gereken konular, yardımcı kitaplarla desteklenmiş.  Yürüyen Özgüven kitabı ile aşağıdaki sorulara cevap bulabilirsin. Birey olarak özgüven kazanmanın ya da var olan özgüvenini daha üst seviyeye çıkarmanın yollarını keşfetmek için harika bir kaynak.
    1. Özgüven Nedir?
    2. Özgüven Nasıl Kazanılır? (Özgüven eksikliği nasıl giderilir?
    3. Özgüven Kazanma Yolları Nelerdir?
    4. Özgüvenim Yok Ne Yapmalıyım?
  • Özgüvenli İletişim Teknikleri: Bu bölüm oldukça ilginç. Okuduğunda ne demek istediğimi anlayacağını düşünüyorum. Şöyle ki; kendine olan güveninin üst seviyede olduğunu düşünüyorsun. Ama iş hayatında, günlük hayatında ya da aşk hayatında var olan özgüveninin meyvelerini toplayamıyorsun. Sorun nerde? Sorun var olan özgüvenini ya yanlış yansıtıyorsun ya da karşındakilere nasıl gösterebileceğini bilmiyorsun. Özgüvenli İletişim Teknikleri bölümünde bu tür yanlışlardan nasıl kaçınabileceğini öğrenmiş olacaksın. Bu bölümde üzerinde durulan konular;
    1. Özgüvenli Beden Dili
    2. Özgüvenli Ses Tonu
    3. Özgüvenli Göz Teması
  • Özgüven Katmanları (3 Katman): Günlük yaşantımızda genellikle benzer durumlar karşılaşır ve çözümler üretiriz. Daha önce karşılaşmadığın ya da tecrübenin olmadığı durumlarla karşılaştığında “Gözüne ışık tutulmuş tavşan” gibi donup kalabilir ve kontrolü kaybedebilirsin. Özgüven tam da burada işine yarayacakken ortalıklarda gözükmüyor mu? Kalıcı ve sağlam özgüven inşaa etmekle ilgili tüm detaylara burada yer verilmiş. Yürüyen Özgüven kitabı ile sadece özgüven eksikliğini gidermekle kalmayacak aynı zamanda da kalıcı özgüven sahibi olmanın yollarını öğreneceksin.
  • Özgüven ve Hipnoz Kayıtları: Çok ilginç bir bölüm. Hipnozun gücünden faydalanarak sürecin kısaltılması hedeflenmiş ve son derece başarılı olunmuş.

Yürüyen Özgüven PDF İndir – Yürüyen Özgüven Kitabı İndir

Yürüyen özgüven PDF indir ya da Yürüyen Özgüven Kitabı İndir kelimelerini resmi satış sitesine ulaşmak için kullandıysan lütfen buraya tıklayarak kitabın satış sayfasını ziyaret et ve satın al butonuna tıkla. Hayatını değiştirmek adına için rahat ve huzurlu bir şekilde yolculuğuna başla.

Eğer yukarıdaki kelimeleri yürüyen özgüven PDF bedava indirmek için kullandıysan seni tekrar düşünmeye davet ediyorum. Sana yardım etmeye çalışan birinin emeğine saygısızlık ettiğinin farkında mısın? Eğer özgüven sorunun yoksa bu yazıyı buraya kadar okumazdın. Bu alanda sana yardım etmeye çalışan, hayatından belirli kesitleri seninle paylaşan, bu kitabı hazırlamak için günlerini gecelerini harcayan birinin emeğini çalmaya çalışıyorsun. Öte yandan kanuni sorumlulukları çiğneyip risk alıyorsun.

Bedava indirmeye çalıştığına göre kitabın işe yarayacağını biliyorsun. O zaman bugüne kadar yaptığın gibi arka yollardan korkakça, kaçak dövüşme. Çünkü aslında bunlar senin kendi adına bir şeyler yapmaya başlama zamanının geldiğini hatta geçtiğini gösteriyor. Her şeyden  önce Özgüvenini kazanmak için kendine ve etrafındakilere karşı dürüst olmalısın. Şimdi, Özgüvenini kazanmak ve doğru birşeyler yapmak için ilk adımını at. Yürüyen Özgüven kitabı hakkında söyleyeceklerim bu kadar. Kitabı incelemek ve ücretsiz video kaydını dinlemek için buraya tıkla.

Benzer Konular:

Can: