X

Erkekler İçin Flört Teknikleri

Erkekler İçin Etkili Flört Teknikleri

Erkekler için flört teknikleri vermeden önce Flört nedir? sorusuna açıklık getirmek istiyorum. Flört, erkek ve kadının birbirini etkilemek ya da hava atmak için geçirdiği bir süreç değildir. Erkek gözüyle bakıldığında flört, hoşlandığı ya da ilgilendiği kadına onun hakkındaki duygularını aktarma sürecidir. Flört sırasında beden dili işaretlerini kullanarak “Senden hoşlandım”, “Seninle ilgileniyorum” demektir.

Erkeklerin unutmaması gereken bir noktanın altını ısrarlar çizmek istiyorum. Flörtü başlatan ve flört alanında ne kadar kalınacağına karar veren kadındır. Erkek, kadının flört beden dili işaretlerini okuyarak eşlik eder. İlişkiye hazır olup olmadığını, ilişkinin ne tarafa doğru evrileceğini görür. Bahsettiğim bu kısım %90-95 oranında gerçekleşen flörttür. %5-10 gibi bir oranla da erkek flörtü başlatır ve devam ettirir.

Kadınların Flört Beden Dili İşaretlerini Okumak

Kadınların flört beden dili işaretlerini okuyarak senin hakkındaki niyetlerini öğrenebilirsin. Seninle ilgileniyor mu? Senden hoşlandı mı? Senden uzak mı durmak istiyor?

Evet ilgi duyduğunu görmek kadar ilgi duymadığını da görmek önemlidir. Böylece zamanını ve kaynaklarını boşa harcamamış olursun. Akıntıya karşı kürek çekmekten kurtulursun. Tabi ki bu durum ilişkiye bakış açına bağlı olarak değişir. Gerçekten çok sevdiysen, ondan başkasıyla olmak istemiyorsan. Alternatif yolları deneyerek sonuna kadar gidebilirsin. Vazgeçip geçmemek konusunda tercih sana kalmış. Her ne olursa olsun kadınların flört beden dili işaretleri sana yolu gösterir. Devam ya da tamam demek senin seçimin olacaktır.

Erkeklerin Muhakkak Öğrenmesi Gereken 4 Kuralı

Geçtiğimiz hafta sonu “Etkili Flört Rehberi” isimli bir kitap okudum. Orada erkeklerin bilmesi gereken 4 kuralından bahsediyordu. Flört esnasından kadınların sergiledikleri tüm beden dili işaretlerini tek tek ele almış ve anlamlarını açıklamış. Çoğu zaman “Ya şu kadınların bir el kitabı olsa da okusak” denir ya. İşte flört sırasında kadınların el kitabı olarak “Etkili flört rehberi”‘ni gösterebilirim. 200’den fazla resim eşliğinde vücut duruşundan, el ayak pozisyonuna, dudak hareketlerinden göz hareketlerine varana kadar tüm işaretler mercek altına alınmış. Ne anlama geldiği, kadının ne demek istediği deşifre edilmiş.

Sayfaları gezerken “4 Kuralına” denk geldim. Belirli işaretler farklı durumlarla açıklanmış. Ama aynı anda sergilenen 4 beden dili işareti kadının ilişkiye hazır olduğunu net bir şekilde ortaya koyuyor. Hatta öpüşmeye hazır olup olmadığını ve bunu bir adım öteye götürmekte istekli olup olmadığını bile anlayabilirsiniz.

4 kuralını öğrenmek için Etkili Flört Rehberini muhakkak okumalısın.

Kadınlar Alfa Erkeklerden Hoşlanır

Alfa Erkek Olmak yazımda Alfa erkeklerin özelliklerinden bahsetmiştim. Alfa erkeklerin beden dili işaretleri kitapta kendine yer bulmuş. Etkili flört rehberi ile kadının niyetini okuduktan sonra adım atabilirsin. Alfa erkeklerin beden dili işaretleri çevresindeki kadınları kendine doğru çeker. Aynı ortamda bulunan erkeklere oranla kadınlar tarafından isteniyor olma oranı artar. Hatta aynı ortamda kendisinden daha yakışıklı ve iyi görünümlü erkekler olsa bile Alfa erkek beden dilinin sergileyenlerin şansı daha fazladır.

Kadınlar Sonsuza Kadar Flört Etmezler

“Etkili flört rehberi” kitabından okuduğum güzel bir başlığı da paylaşmak istedim. Evet kadınlar flört ederler ve erkeğe onunla ilgilendiklerini belli ederler. Ama erkek işaretleri göremez ve okuyamaz ise sonsuzda dek ilgi işaretlerini göndermeye devam etmez. İlgisini ve odağını kaybederek hayatına devam eder. Zaman ve kaynak tasarrufu sağlamak için beden dili işaretlerini okumayı öğrenmek gerekir. Fırsatları kaçırmamak ve potansiyel ilişki imkanlarından haberdar olmak için “Flört oyununu” iyi oynamak gerekir.

Etkili Flört Rehberi

Etkili flört rehberi içinde erkekler için flört tekniklerini bulabilirsin. Kitabı indirmek için buraya tıkla.

Benzer Konular:

Mete: